[linux] Uroven Linuxoveho vikendu v Kosiciach

Rudolf Mraz rudomraz na pobox.sk
Neděle Březen 12 10:20:07 CET 2000


Hi, all.
Neviem, ale mozno by organizatorov a aj pripadnych dalsich, buducich ucastnikov zaujimalo, ako sa javil Linux vikend v Kosiciach ocami radoveho pozeraca...

Akcia sa stretla pre organizatorov s necakane velkym ohlasom. Organizatori trosku podcenili pocet ucastnikov, ktorych prislo odhadom okolo 300,
prednaskova sala bola nabita do posledneho miesta, niekolko desiatok linuxakov postavalo, posedavalo po schodoch miestnosti.
Piatocnajsie prednasky mali dobru uroven, prednasatelia okorenili svoje prednasky i dostatocnou davkou humoru. V sobotu prednasky pokracovali. Prednasky mali zvacsa podpriemernu uroven, az na prednasku Slovenskeho lokalizacneho tymu, ktora bola na vysokej urovni. Hovori sa "na koniec to najlepsie".
Skoda, ze to neplatilo aj o poslednej prednaske Linux vikendu. Prednaska bola asi najslabsia zo vsetkych.
Bolo vidno, ze prednasajuci je odbornik, no nemal prednasku dobre pripravenu, alebo jednoducho nema to nadanie, podelit sa o svoje poznatky s inymi. 
Temy prednasok boli zaujimave, myslim si, ze 2. Linuxovy vikend bol pre kazdeho navstevnika urcitym prinosom. Za svoju snahu a ochotu venovat cast volneho casu priprave akcie si organizatori urcite zasluzia aspon symbolicke "dakujem". Takisto podakovanie patri vsetkym prednasajucim, bez ohladu, ako sa im podarilo zvladnut prednasku. Takze este raz....vdaka.

Rudo


____________________________________
P. S. V. P. U.
http://www.pobox.sk/





Další informace o konferenci linux